WORKSHOPS

Hos NGO PILOT tilbyder vi både afholdelse af workshops på vores egen adresse I Greencubator, online & kan komme ud på forespørgsler. Vi vil behandle netop de problemstillinger der er relevante i den nuværende situation på frivillig-rejsemarkedet, og bruger det som materiale til det enkelte workshop.

DSC03686_edited_edited_edited.png
DSC03726.jpg

Vi introducerer og forklarer derfor konkrete dilemmaer og problemer, som vi I NGO PILOT er med til at indsamle viden omkring, hvorfra vi vil lægge op til en fælles debat. Deltagerne får på den måde mulighed for at bearbejde tidligere oplevelser eller kommende planer, hvor vi vil kunne arbejde frivilligt på en bæredygtig måde.

 

Hvem kan deltage?
Privatpersoner

For at vidensdele, vil vi løbende holde workshops på vores egen adresse hos Greencubator i København.

 

Alle interesserede opfordres til at deltage, uanset erfaring & viden omkring emnet.

For at se, hvornår vi afholder næste workshop, hold øje med vores Facebookside, hvor vi også fortæller mere om hver enkelte begivenhed.

Større grupper

Hvis du på vegne af en en gruppe har et ønske om, at andre skal lære mere om en bæredygtig måde at arbejde frivilligt i udlandet på, kan dette også lade sig gøre.

Vi afholder gerne workshops hos os i Greencubator og hos jer efter aftale, hvor vi tilpasser indholdet efter Jeres hverdag & ønsker, så vores arbejde er så relevant for Jer som muligt.

DET MED SMÅT

Denne aktivitet sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.