WORKSHOPS

Hos NGO PILOT tilbyder vi både afholdelse af workshops på vores egen adresse & kan komme ud på forespørgsler.

Vi vil behandle netop de problemstillinger der er relevante i den nuværende situation, når vi som frivillige rejser over landegrænser for at tilbyde gratis arbejdskraft. Det bliver både at introducere og forklare det hovedproblem som vi i NGO PILOT definerer, samt ekstra dybdegående emner, der kan bruges specifikt i enkelte udsnit.

 

Deltagerne vil kunne bearbejde deres tidligere oplevelser de allerede har haft, eller planer om at komme i gang, hvor vi i fællesskab vil finde frem til nye & kreative måder, at arbejde frivilligt på en bæredygtig måde.

 

Hvem kan deltage?
Privatpersoner

Vi afholder løbende workshops på vores egen adresse hos Greencubator i København.

Alle interesserede opfordres til at deltage, uanset erfaring & viden omkring emnet.

For at se, hvornår vi afholder den næste workshop, hold øje med vores Facebook-side, hvor vi også fortæller mere om hver enkelte begivenhed.

Virksomheder/organisationer

Hvis du på vegne af en virksomhed, organisation eller lignende, har et ønske om, at dine medarbejdere skal lære mere om en bæredygtig måde at arbejde frivilligt i udlandet på, kan dette også lade sig gøre.

Vi kan komme ud til Jer, hvor vi tilpasser indholdet efter Jeres daglige operationer & ønsker, så vores arbejde er så relevant for Jer som muligt.

DET MED SMÅT

Denne service sikrer at du som frivillig bliver vejledt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet på lang sigt.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil de forslag som vi kommer med ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores bedste bud på projekter som du vil kunne bidrage til med et bæredygtigt udfald.

 

Vi vurderer dette ud fra vores valideringsradar som er blevet udviklet og testet over lang tid. Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste match der har de mest bæredygtige udsigter.