top of page

WORKSHOPS

DSC03726.jpg
DSC03686_edited_edited_edited.png

Vi introducerer og forklarer derfor konkrete dilemmaer og problemer, som vi I NGO PILOT er med til at indsamle viden omkring, hvorfra vi vil lægge op til en fælles debat. Deltagerne får på den måde mulighed for at bearbejde tidligere oplevelser eller kommende planer, hvor vi vil kunne arbejde frivilligt på en bæredygtig måde.

 

Hvem kan deltage?
Privatpersoner

Modtag nyhed om workshops her (link til email).

Alle interesserede opfordres til at deltage, uanset erfaring & viden omkring emnet.

Større grupper

Hvis du på vegne af en en gruppe har et ønske om, at andre skal lære mere om en bæredygtig måde at arbejde frivilligt i udlandet på, kan dette også lade sig gøre.

DET MED SMÅT

Denne aktivitet sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.

bottom of page