FOREDRAG

For at ændre på uvidenheden omkring konsekvenserne ved frivilligt arbejde i udlandet, tilbyder vi afholdelse af foredrag med fokus omkring dette emne.

Vi vil introducere deltagerne til problematikken og ansvaret ved at tage over landegrænser for at arbejde gratis,og give konkrete eksempler på projekter & oplevelser, der både giver et positivt & negativt eftertryk.

Vi kan komme ud til Jer som forening eller virksomhed og holde det foredrag, der tager Jeres situation som udgangspunkt.

DET MED SMÅT

Denne service sikrer at du som frivillig bliver vejledt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet på lang sigt.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil de forslag som vi kommer med ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores bedste bud på projekter som du vil kunne bidrage til med et bæredygtigt udfald.

 

Vi vurderer dette ud fra vores valideringsradar som er blevet udviklet og testet over lang tid. Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste match der har de mest bæredygtige udsigter.