VORES AKTIVITETER

Hos NGO PILOT er vores største fokus, at sprede information om de mindre kendte konsekvenser man tager med sig, når man arbejder frivilligt i udlandet.

Vi arbejder hen mod en hverdag, hvor de frivillige har en bevidsthed om deres ansvar i udlandet og kunne have evnerne til at selvreflektere,

både under projektet & når man er hjemvendt.

Ved kontinuerligt at informere om den bæredygtige måde at være frivillig på ved brug af vores workshops, foredrag og en-til-en konsultationer, kommer vi tættere på en verden, hvor uvidenheds-problemet ligger på sit minimale.

Læs mere

DSC03828_edited.jpg

Vi afholder løbende workshops for at arbejde med problemstillingerne ved at arbejde frivilligt i udlandet...

WORKSHOPS

Læs mere

IMG_0103_edited.jpg

For at ændre på uvidenheden omkring konsekvenserne ved frivilligt arbejde i udlandet, afholder vi løbende foredrag med fokus omkring dette emne...

FOREDRAG

Læs mere

advice-advise-advisor-business-7075-1.jp

Drømmer du om at tage til udlandet og arbejde frivilligt og samtidig være bæredygtig omkring det?

Vi giver en-til-en vejledning for at sikre os, at du træffer de ritige valg...

VEJLEDNING

DET MED SMÅT

Disse aktiviteter sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.