VORES AKTIVITETER

Hos NGO PILOT er vores største fokus, at sprede information om de uhørte (ikke hørte) konsekvenser man tager med sig, når man arbejder frivilligt i udlandet.

Vi arbejder hen mod en hverdag, hvor de frivillige har en bevidsthed om deres ansvar i udlandet og kunne have evnerne til at selvreflektere, både under projektet & når man er hjemvendt.

Ved kontinuerligt at informere om den bæredygtige måde at være frivillig på ved brug af vores workshops, foredrag og en-til-en konsultationer, kommer vi tættere på en situation, hvor uvidenheds-problemet er på sit minimale.

photo-of-people-doing-handshakes-3183197

Vi afholder løbende workshops for at arbejde med problemstillingerne ved at arbejde frivilligt i udlandet...

WORKSHOPS

man-in-beige-blazer-holding-tablet-compu

For at dele vores viden omkring frivilligt arbejde i udlandet, afholder vi foredrag, hvor vi belyser konsekvenserne ved voluntourism...

FOREDRAG

advice-advise-advisor-business-7075-1.jp

Drømmer du om at tage til udlandet og arbejde frivilligt og samtidig være bæredygtig omkring det?

Vi giver en-til-en vejledning for at sikre os, at du træffer de ritige valg.

KONSULTATION

DET MED SMÅT

Denne service sikrer at du som frivillig bliver vejledt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet på lang sigt.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil de forslag som vi kommer med ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores bedste bud på projekter som du vil kunne bidrage til med et bæredygtigt udfald.

 

Vi vurderer dette ud fra vores valideringsradar som er blevet udviklet og testet over lang tid. Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste match der har de mest bæredygtige udsigter.

NGO PILOT - Greencubator Kontorfællesskab

Nørrebrogade 20

2200 - København N

info@ngopilot.org

+45 5188 9264