KONSULTATION

vejledning

Vi lytter til dig og dine betænkeligheder!

Vi giver en introduktion til frivilligt arbejde på en bæredygtig måde og finder ud af om frivilligt arbejde er noget for dig

konsultation

Vi laver et komplet profil-tjek og finder sammen frem til de kompetencer, forventninger og muligheder du har til frivilligt arbejde i udlandet.

forslag på 3 bæredygtige projekter

Ud fra dit profil-tjek, finder vi tre projekter i udlandet, som stemmer overens med det som netop du går op i.

DET MED SMÅT

Denne service sikrer at du som frivillig bliver vejledt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet på lang sigt.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil de forslag som vi kommer med ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores bedste bud på projekter som du vil kunne bidrage til med et bæredygtigt udfald.

 

Vi vurderer dette ud fra vores valideringsradar som er blevet udviklet og testet over lang tid. Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter.

Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste match der har de mest bæredygtige udsigter.