top of page
pexels-mentatdgt-1311518.jpg

Det kan være utrolig svært at finde hoved og hale i alt der handler om frivilligt arbejde i udlandet. God Derfor tilbyder vi både en-til-en vejledning både til dig som frivillig og dig der ønsker at ændre din virksomhed mod en mere bæredygtig retning.

VEJLEDNING

For dig som er interesseret i være frivillig rejsende i udlandet

For organisationer og virksomheder med fokus på frivillig-rejsemarkedet

For dig som er interesseret i være frivillig rejsende i udlandet At sikre ansvarlighed på rejsen som frivillig er ikke altid nemt. Vi ønsker at støtte dig I at træffe bæredygtige beslutninger, som vil bane vej for en mere overvejet frivillig rejse, samt en overvejet tilgang til den forandring du ønsker at skabe. I Vores en-til-en vejledning sparrer vi omkring dine forventninger, tanker og idéer om frivilligt arbejde i udlandet, samt ser på den process du befinder dig i. Sammen skaber vi en debat og refleksion og din egen position, som frivillig rejsende i udlandet. Rejsevejledningen er første step til en mere ansvarlig rejse.

Vi hjælper med bæredygtig sikring af forretningsmodeller, formidling, samarbejdspartnere etc. Understøtter den bæredygtigagenda med fokus på social positiv forandring på det frivilligt- rejsemarked. I samarbejde får i sparring til at belyse de væsentligste konflikter, der i jeres virksomhed eller organisation kan opstå

mellem bæredygtighedsagendaen

og de økonomiske mål.

Begge type vejledninger består af et par sessioner der hver vil tage mellem 30 og 45 minutter. Her ringer vi dig op via telefon, på et allerede aftalt tidspunkt, så det passer dig bedst.

DET MED SMÅT

Denne aktivitet sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.

bottom of page