pexels-mentatdgt-1311518.jpg

Det kan være utrolig svært at finde hoved og hale i alt der handler om frivilligt arbejde i udlandet.

Derfor tilbyder vi både en-til-en vejledning både til dig som frivillig og dig der ønsker at ændre din virksomhed mod en mere bæredygtig retning.

VEJLEDNING

For dig som er interesseret i være frivillig i udlandet

At sikre ansvarlighed på rejsen som frivillig er ikke altid nemt. Vi ønsker at støtte dig i at træffe kloge beslutninger, som vil bane vej for en mere overvejet frivillig-rejse, samt en overvejet tilgang til den forandring du ønsker at skabe. Gennem vores en-til-en vejledning sparrer vi omkring dine forventninger, tanker og idéer om frivilligt arbejde i udlandet, samt ser på den process du måtte være i. Her igennem får vi sammen skabt debat og refleksion over din position som frivillig i udlandet. Dette er første step til en mere ansvarlig rejse.

For dig som driver organisations eller virksomhed på frivillig-rejsemarkedet

For at sikre jeres forretningsmodeller, formidling, samarbejdspartnere etc. er under den bæredygtighedsagenda, som står for ikke at skade, men skabe social postiv forandring på frivillig-rejsemarkedet, kan I hos os få sparring til at belyse de væsentligste konflikter, der i jeres virksomhed eller organisation kan opstå mellem bæredygtighedsagendaen og de økonomiske mål

Begge type vejledninger består af et par sessioner der hver vil tage mellem 30 og 45 minutter. Her ringer vi dig op via telefon, på et allerede aftalt tidspunkt, så det passer dig bedst.

DET MED SMÅT

Denne aktivitet sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.