VEJLEDNING

vejledning

Vi lytter til dig og dine betænkeligheder!

Vi giver en introduktion til frivilligt arbejde på en bæredygtig måde og finder ud af om frivilligt arbejde er noget for dig

konsultation

Vi laver et komplet profil-tjek og finder sammen frem til de kompetencer, forventninger og muligheder du har til frivilligt arbejde i udlandet.

forslag på 3 bæredygtige projekter

Ud fra dit profil-tjek, finder vi tre projekter i udlandet, som stemmer overens med det som netop du går op i.

DET MED SMÅT

Denne aktivitet sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.