Samarbejdspartnere

Greencubator-facade_3-2.jpg

GREENCUBATOR

Greencubator er et non-profit iværksætterhus der vægter at være en inspirerende arbejdsplads, et stærkt netværk og det sted hvor vi har vores hovedkontoret.

Med deres forsamling af virksomheder, der alle har en grøn omstilling på deres agenda, er de med til at give os idéer og fif til, hvordan vi kan implementere den bæredygtige ændring på vores marked.

Screenshot 2021-07-29 at 17-28-35 Home Menu — Carsten Thuelund.png

Carsten Thuelund Photography

NGO PILOT bliver støttet rent grafisk af Carsten Thuelund Photography, der er med til at illustrere vores visioner og aktiviteter med billeder, der blandt andet kan findes her på vores hjemmeside.

Udover at hjælpe os, er Carsten optaget af æstetikken og de æstetiske udtryk, som han finder alt fra sociale og politiske temaer til natur- og landskabsbilleder og festfotografi.

151381351_236707228146379_6366386718285876937_n.jpg

Learning Service

Frontløberne indenfor oplysning om at være en ansvarlig frivillig I udlandet, er teamet bag bogen Learning Service. Med bogen der bliver set som bibelen indenfor frivillig-rejsemarkedet, har de sat fundamentet for den information der er go-to idag.

De er en fudamental brik I vores hverdag, da de giver os uvurderlig sparring, så vi hele tiden har vores forening på rette kurs.


 

Hvis du vil have fingrene I bogen Learning Serive, har vi sørget for at gøre det ekstra nice for dig. Ved at følge anvisningen her, kan du få 10% rabat på bestillingen.

Travel Reset.jpg

Travel Reset Movement

Med en forsamling af mange forskellige rejseinteresserede, blev Travel Reset Movement skabt i starten af 2021, med det formål at udveksle idéer og tiltag til, at gøre vores rejsevaner mere bæredygtige. Vi består lige nu af flere forskellige personer der enten arbejder hos et rejsebureau, er backpackere, lokale tour-guides eller som os, fortalere der fokuserer på frivillig-rejsemarkedet.

Med denne gruppe, forsøger vi derfor at holde fingeren I jorden, så vi hele tiden er opdaerede på, hvad der sker I omverdenen.

Screenshot 2021-07-30 at 11-13-51 Sustainable Travel and Responsible Volunteering - learn

Give & Grow

Med base I Tyskland, stræber Give & Grow sig efter at omforme industrien for rejse, turisme og frivilligt arbejde til et ansvarligt system. De har et stort fokus på autentiske og ægte forbindelser med langsigtede oplevelser, frem for kapitale og kortsigtede oplevelsesture. Derfor sidder de med fortalerarbejde, at være vært på læringsplatforme og afsenderen for oplysningskampagner.


 

Du kan faktisk læse om, hvordan de forsøger at sidestille sig fra at være et rejsebureau her.