top of page

Bag om holdet - Mit navn er Michael

Opdateret: 28. jan. 2020

Halløj! Mit navn er Michael, jeg er en glad jyde og jeg ELSKER hunde. Så meget, at jeg havde besluttet mig for, at hive et år ud af min kalender, for at dedikere det til menneskets bedste ven!

Dette år skal derfor bruges på flere ting, men en ting har sin prioritet. At lære mere! Jeg vil lære mere om, hundes adfærd og deres natur, hvordan man kan træne dem og bruge dem som redskaber, hvilke problemer vi ser i verdenen på grund af, og for hunde, samt hvordan jeg selv kan gøre en forskel.

Indtil videre har det resulteret I, at jeg er blevet frivillig på et større hundeinternat I Thailand i flere måneder efterhånden, hvor jeg nu arbejder med hunde der har adfærdsproblemer. En kæmpe fornøjelse, der giver mig mere læring, end en bog nogensinde vil kunne.


Desværre ved jeg også, at jeg er mange projekter rundt omkring i verdenen, der udnytter frivilliges gå på mod for at redde verdenen. Jeg hører flere og flere historier fra personer jeg møder, der alle fortæller mig om oplevelser, hvor de I god tro har støttet projekter, der udnytter andre menneskers økonomiske position, for selv at skabe en god omsætning.

Derfor så jeg det selv som en kæmpe mulighed for at gøre noget ved problemet, da Eva spurgte, om jeg ville tilslutte mig NGOPILOT. Vi vil finde materiale, der oplyser omkring frivilligt arbejde, som er ineffektivt, korrupte organisationer og den manglende validering hos frivillige projekter. Med andre ord, alt hvad, der kan hjælpe fremtidige frivillige med at se igennem uetiske projekter, er noget vi vil arbejde på højtryk for.


Vi har et mål om at dele information i form af artikler, frivilliges historier her på Facebook, samt vores arbejde bagom ved brug af case arbejde, projekter som vi selv arbejder på og skabe et samarbejde med danske organisationer.

bottom of page