top of page

E03; Frivilligt arbejde..og udbyderne af rejserne


“Børnene var overladt til sig selv, gik i samme tøj flere uger i træk, der var ikke nogen, som tog sig af dem. Jeg har også oplevet andre ting, der er så forfærdeligt at jeg ingen gang kan sige det. Det vil ødelægge mennesker resten af livet hvis man oplever det som barn… og jeg har lige opdaget at der er et dansk rejsebureau, som arrangere rejser dertil” - Emilie, tidligere frivillig på børnehjem i Afrika.

I dagens mørkere episode; frivilligt arbejde i udlandet og udbyderne af rejserne, går vi og Emilie i dybden med præcis hvor utrolig skadende frivillige rejser egentlig kan være for dig og de lokale. Endvidere hvem, der sidder og tjener penge på det samt præcis hvordan de gør det.

Hvordan hænger det egentligt økonomisk sammen når du betaler for en rejse? 💸 Og hvordan kan udbyderne slippe afsted med at samarbejde med korrupte NGO'er?

Lyt med når vi sammen med Veganerpartiet får rundet podcasten serien af med den mørkeste episode hidtil.

HUSK dog at frivilligt arbejde er en smuk og god gerning! Det skal bare ydes effektivt og være bæredygtigt. Husk også at der er hjælp til dig, der vil være frivillig i udlandet. Du kan enten skrive til os @ngopilot eller finde den fantastiske bog som også vises i podcasten. "Learning Service; The Essential Guide to Volunteering Abroad". Learning Service - Rethinking Volunteer Travel

OBS. Emilie ønsker at være delvist anonym af sikkerhedsmæssige årsager, og nævner ikke navn eller lokation på stedet.

Tusinde tak til Emilie, der er så sej at stå frem og dele ud af hendes foruroligende oplevelser som frivillig på et børnehjem i Afrika. ❤️❤️❤️ #ngopilot #podcast #frivilligtarbejde


bottom of page