top of page

E02; Frivilligt arbejde...og den manglende validering

Opdateret: 27. jan. 2020


Hvorfor kan det være svært at finde troværdige og etiske frivillige projekter i udlandet? 👀

I denne episode af podcasten; frivilligt arbejde i udlandet og det uregulerede marked, snakker vi med Veganerpartiet om hvorfor det ikke er så nemt at finde bæredygtige og troværdige projekter at være frivillig hos- og hvorfor man nemt kan komme til at støtte falske NGO'er.

Vi har britiske Jack fra Elephant Valley Thailand med! Han fortæller om sit arbejde med elefant reservater gennem de sidste 15 år og hvordan frivillig-rejse markedet har ændret sig, på godt og ondt. Endvidere kan du høre hvordan han, fra et frivilligt projekts perspektiv, sikre at frivilligt arbejde på hans reservat er bæredygtigt og derudover kommer han også rundt om hvordan hans reservater i Thailand og Cambodja adskiller sig fra de falske frivillige projekter.

Vi sætter fokus på at der mangler en validering af frivillige projekter, og Eva forklare hvordan hun og hendes partner i virksomheden Volunteer Abroad rejste ud og besøgte frivillige projekter i forbindelse med at skabe en valideringsmetode. Hør også om de udfordringer, der var ved en sådan validering, og hvordan de efterfølgende fik modstand fra danske organisationer.

Endnu engang tusinde tak til Veganerpartiet for at lave denne podcast mini-serie med os, det er en stor støtte ❤

TAK til Dan Stabler som har lavet et kæmpe arbejde i at udforme vores valideringsmetode 1.0 !!

Ps. Vi undskylder for eventuel lidt ringe lyd og forbindelse på samtale med Jack, som ringer fra Thailand.Se afsnit 3 her:


#ngopilot #podcast #frivilligtarbejde


bottom of page