top of page
ORDINÆRT MEDLEM

Ved at blive medlem af NGO PILOT er du med til at støtte op om vores forenings formål, om at skabe en bæredygtig forandring på frivillig-rejsemarkedet. Vores mål er at skabe opmærksomhed og sætte fokus på komplekserne i det dansk-internationale frivillig- ejsemarked, og derfra uddanne aktører i deres ansvar på markedet, således at en bæredygtig forandring sættes i værk.

 

Som medlem vil du modtage vores månedlige nyhedsbrev, hvor du får en opdatering for, hvilke projekter vi arbejder på, hvad vi nu har opnået og generelle nyheder indenfor frivillig-rejsemarkedet. Så du kan følge med, i vores nyeste aktiviteter som workshop eller foredrag, hvor du vil have mulighed for at kunne deltage.

 

Ved medlems tilmelding vil du være med til at støtte vores arbejde rent økonomisk, så vi fortsat kan arbejde på højtryk. Kontingentet på 5 kroner i ugen der betales hver halve år, bliver du en del fundamentet for de fremskridt vi er ved at tage. Din støtte finansierer de projekter vi sætter i gang.

 

Lige nu har vi flere researchers der er ved at undersøge den påvirkning, som pandemien har af på frivilligt arbejde i udlandet, og om vi kan forvente at se en forandring i den måde man tænker bæredygtigheden på.

 

Lyder det alt sammen spændende? Udfyld vores formular, og vi tager det næste skridt sammen

IMG_0141_edited.jpg
SOM MEDLEM FÅR DU EVNEN TIL AT:

Veje ens egne behov for frivilligt arbejde, op mod lokalområdets problemstillinger. Man ville kunne se, hvornår man stiller sine egne behov som højere prioritet end lokalsamfundets behov.

Se effekten af det frivillige arbejde der bliver udført efter klare målsætninger, både på lokalt plan, men også have forståelsen for effekten på regionalt og nationalt plan. Man bør have en forståelse for sammenhængen mellem det udførte arbejde og landets problemer.   

Kunne gennemskue forskellen mellem “oplevelsespakker” der sælger en samlet oplevelse med dig i fokus, og “frivillig-pakker” der har til formål at hjælpe lokale projekter i udlandet. Dertil kunne se sammenhænge mellem disse pakker og lokales aktuelle problemer.

bottom of page