ORDINÆRT MEDLEM

Ved at blive medlem af NGO PILOT er du med til at støtte op om vores forenings formål, om at skabe en bæredygtig forandring på frivillig-rejsemarkedet.

Vores mål er at skabe opmærksomhed og sætte fokus på komplekserne i det dansk-internationale frivillig-rejsemarked, og derfra uddanne aktører i deres ansvar på markedet, således at en bæredygtig forandring sættes i værk.

 

Som medlem vil du modtage vores månedlige nyhedsbrev, hvor du får en opdatering for, hvilke projekter vi arbejder på, hvad vi nu har opnået og generelle nyheder indenfor frivillig-rejsemarkedet.

Dertil vil du kunne følge med i, hvornår vi afholder den næste aktivitet som workshop eller foredrag, hvor du vil have mulighed for at kunne deltage.

 

Ved tilmelding som medlem vil du være med til at støtte vores arbejde rent økonomisk, så vi fortsat kan arbejde på højtryk.

Med et kontingent på 5 kroner i ugen der betales hver halve år, vil du være fundamentet for de fremskridt vi er ved at tage.

Din støtte er med til at finansiere de projekter vi sætter i gang. Lige nu har vi flere researchers der er ved at undersøge påvirkningen af pandemien på de at kunne arbejde frivilligt i udlandet, og om vi kan forvente at se en forandring i den måde man tænker på bæredygtigheden på.

Lyder det alt sammen spændende?

Udfyld vores formular, og vi tager det næste skridt sammen.

pexels-daria-shevtsova-1560932_edited_ed
SOM MEDLEM FÅR DU EVNEN TIL AT:

Veje ens egne behov for frivilligt arbejde, op mod lokalområdets problemstillinger. Man ville kunne se, hvornår man stiller sine egne behov som højere prioritet end lokalsamfundets behov.

Se effekten af det frivillige arbejde der bliver udført efter klare målsætninger, både på lokalt plan, men også have forståelsen for effekten på regionalt og nationalt plan. Man bør have en forståelse for sammenhængen mellem det udførte arbejde og landets problemer.   

Kunne gennemskue forskellen mellem “oplevelsespakker” der sælger en samlet oplevelse med dig i fokus, og “frivillig-pakker” der har til formål at hjælpe lokale projekter i udlandet. Dertil kunne se sammenhænge mellem disse pakker og lokales aktuelle problemer.