top of page
Formål

NGO PILOT er et projekt med formål om at skabe mere opmærksomhed på komplekse problematikker i det danske frivillig-rejsemarked. Visionen er at gøre det danske frivillig-rejsemarked mere bæredygtigt. For at opretholde autenticitet er projektet uafhængigt af samarbejder med frivillig-projekter i udlandet og rejsebureauer. På den måde sikre projektet sig ikke at blive påvirket af markedskræfter.

Den korte historie

Gennem 2018 - 2021 var NGO PILOT en mindre forening bestående af en foranderlig gruppe af unge kritiske medlemmer. Gruppen agerede fortalere for foreningens vision gennem research, oplysningskampagner, workshops og vejledning.

7.jpg
Eva Duffy

Stifter og tidl. bestyrelsesforperson.

Udd. Msc in Social Entrepreneurship and Management (Sep. 2022). Proff. Frivilligkoordinator og HR medarbejder. Kritisk aktør på frivillig-rejsemarkedet siden 2018.

Gennem et praktikophold hos et dyrereservat i Cambodja i 2018 oplevede jeg ubæredygtigt frivilligt arbejde og korrupte NGO'er. Her begyndte jeg søgen på en bæredygtig tilgang til frivilligt arbejde i udlandet.

 

Siden da har jeg kørt og lukket et frivillig-rejseselskab, lavet research projekter om social værdiskabelse af frivilligt arbejde, og været medskaber af NGO PILOT.

Jeg håber du finder det du søger her på siden og ellers er du velkommen til at kontakte mig.

bottom of page