OM OS

At være fortaler

Som en del af NGO PILOT er man fortaler for foreningen. Vi ser at hvert medlem er med til at vidensdele omkring vores vision og mission, og dermed være med til at skubbe frivillig-rejsemarkedet I en positiv retning. Derudover har medlemmer I pilotgruppen faste ansvarsområder, der sætter rammerne for det overordnede arbejde I foreningen.

DSC04051.jpg

EVA CIAN

Teamansvarlig

"Det er en smuk gerning at lave frivilligt arbejde, og derfor skal det behandles effektivt og med fokus på bæredygtighed"

DSC04030.jpg

SIMONE WAEL LARSEN

SEO-assistent

"Der skal være en gennemsigtighed, så vi kan fokusere på den korrekte form for udvikling, og ikke distrahere os selv fra årsagen til frivilligt arbejde i udlandet"

ngopilotbillede_edited.jpg

Clara Tørsløv

Økonominsvarlig

"Når man som frivillig gerne vil gøre en positiv forskel i verden er det vigtigt at de gode intentioner bliver rettet det rigtige sted hen.

DSC04009.jpg

MICHAEL NISSEN

Driftansvarlig

"Når vi rejser rundt om kloden med det ene formål at arbejde frivilligt, så bør vi i det mindste sikre os, at det vi laver, faktisk også har en positiv virkning.

Alt andet virker jo dumt"

image_from_ios.jpg

LÆRKE JOSEFINE THORUP

 Research-ansvarlig

"Vi skal kunne tage ansvar for, hvordan vi påvirker hinanden, det gælder både lokalt og globalt. Vil du rejse ud, skal du også være opmærksom på den position du indtager og hvem, du påvirker"