top of page

NÅR DU VIL ARBEJDE FRIVILLIGT I UDLANDET

STADIE 1

Selvrefleksion

For at sikre sig den bæredygtige del af det frivillige arbejde i udlandet, er det vigtigt allerede fra start at få klarlagt ens behov

Selvrefleksion

STADIE 2

For at sikre sig den bæredygtige del af det frivillige arbejde i udlandet, er det vigtigt allerede fra start at få klarlagt ens behov

Første skridt mod at arbejde frivilligt er, at finde den organisation du vil arbejde for. inden du finder det rigtige sted, er det vigtigt, at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål, så du får mest muligt ud af dit forløb. Sørg for at du ved hvilke kvalifikationer du kan bidrage med, hvor lang tid du reelt kan arbejde på projektet eller hvordan din kulturelle forståelse er for forskellige lande. Vær især sikker på, hvad du vil kæmpe for og brug dine ressourcer på det du går op i. Det er ikke optimalt at undervise på en skole i Kenya, når du i virkeligheden brænder for at redde elefanter i Thailand.

Når du har gjort ovenstående klart for dig selv, bør du finde den organisation der passer bedst til dig. Om det er ved at finde den gennem et rejsebureau eller ved at finde organisationen selv og tage direkte kontakt til dem er underordnet, så længe du finder det rette sted.

STEP 1

Når du har fundet organisationen du vil arbejde for, bør du undersøge hvor bæredygtige de er.
Med de ovenstående 10 råd omkring bæredygtige organisationer, kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke ting man skal kigge efter, både gode såvel som dårlige tegn.
Dette er en process der begynder inden man tager afsted, men også noget man jævnligt bør holde øje med imens man arbejder ved organisationen.
Det er derfor lige så vigtigt at indstille sig på at lære mens man arbejder frivilligt, så man løbende kan være sikker i sin sag.

STEP 2

STEP 3

Efterhånden som du har erfaret dig nogle ting ved at udføre det frivillige arbejde eller endda er hjemvendt fra projektet, er det lige så vigtigt at du reflekterer over dit arbejde.
Det er især her, man begynder at se mere klart på det arbejde, man rent faktisk har udført.

Valideringsradar-NGOPILOT.png

VORES SERVICE

HAR DU SVÆRT VED AT FINDE PROJEKTER DER ER BÆREDYGTIGE

ELLER KAN DET VÆRE UOVERSKUELIGT MED DET STORE UDVALG DER ER I DAG?

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT FINDE DET HELT RIGTIGE PROJEKT

bottom of page