top of page
LEARNING SERVICE PROMO CODE

I samarbejde med holdet fra Learning Service, har vi lavet en promo-code,

så I kan få ekstra rabat, ved køb af bogen

Learning Service: The Essential Guide to Volunteering Abroad.

Ved at købe bogen her, kan du spare op til 50% ved at bruge følgende koder:

Learning Service: The Essential Guide to Volunteering Abroad (Paperback)

##% rabat

Brug koden:

######

Learning Service: The Essential Guide to Volunteering Abroad

(E-bog)

##% rabat

Brug koden:

######

000573367_learning-service-joseph-collin

Vil du lære at hjælpe i verdenen? Først er du nødt til at være villig til at lære.

I 2018 tog over 10 millioner mennesker over landegrænser, spændte på at finde den perfekte kombination af eventyr & altruisme. Rejser for frivilligt arbejde kan hurtigt lede dig til din rette plads i verdenen - og finde ud af, hvad du bygger på. Men hvorfor er der trods det, utallige internationale  projekter for frivilligt arbejde er mislykkes i at gøre en forskel? Hvorfor gøre visse projekter mere skade end gavn?

Learning Service guider dig en ny måde at se tingene på, og inviterer den frivillige til at lære fra værts-samfundet, før vi kan forsøge at 'hjælpe' dem. Der bliver stillet kritiske spørgsmål til markedet for frivilligt arbejde i udlandet, giver en guide til at føre gode intentioner hen mod effektive resultater & fundamentale redskaber til at få mest muligt ud af sine erfaringer.

Denne bog er for alle alle frivillige og interessenter, der vil have svar på, om frivilligt arbejde i udlandet er det rigtige for dig; uanset om du skal afsted i morgen, eller netop er hjemvendt fra din rejse, så er denne bog et must-have for alle der går op i en fælles fremtid, hvor frivilligt arbejde også gør en faktisk forskel.

bottom of page