Lær først, bidrag senere

I 2018 rejste mere end 10 millioner mennesker over landegrænser, spændte på at finde den perfekte kombination af eventyr & altruisme. Rejser med frivilligt arbejde kan lede dig hen mod din rette plads i verdenen hvor du finder ud af hvad du står for. Men hvorfor er der alligevel utallige internationale projekter for frivilligt arbejde der mislykkes i at gøre en forskel?

Hvorfor gøre visse projekter mere skade end gavn?

Gode intentioner er ikke alene nok til at bidrage i denne verden. Learning Service præsenterer en ny måde at se tingene på, og inviterer den frivillige til at lære fra værts-samfundet som det første skridt før man forsøger at bidrage til samfundet. Der bliver stillet kritiske spørgsmål til markedet for frivilligt arbejde i udlandet, de giver en guide til hvordan man kan føre gode intentioner hen mod effektive resultater og giver fundamentale redskaber til at få mest muligt ud af sine erfaringer.

Denne bog er for alle frivillige og interessenter, der søger svar på spørgsmål om frivilligt arbejde i udlandet og om det er rigtige for dem. Uanset om du skal afsted i morgen eller netop er hjemvendt fra din rejse, så er denne bog et must-have for alle der går op i en fælles fremtid, hvor frivilligt arbejde gavner fremfor skader.

Ved at bruge koden LEARNSERV10 her, kan du spare 10%

på køb af bogen og blive klogere på hvordan du kan bidrage til projekter i udlandet.

000573367_learning-service-joseph-collin