HVORDAN KAN DU BIDRAGE?

Ved allerede at have taget dig tid til at besøge vores side, har du allerede bidraget til vores sag.

Mange tak!

Du kan gå skridtet videre og gøre en ekstra insats for vores sag,

ved at sprede vores budskab, dele din egen historie eller blive en del af vores team:

Vores vigtigste redskab til at ændre på uvidenheden omkring konsekvenserne ved frivilligt arbejde i udlandet, er at lade Jer sprede budskabet.

Ved at dele vores arbejde, styrker du vores stemme og bringer os tættere på en verden, hvor det bliver almindeligt set, at man altid har den bæredygtige del af frivilligt arbejde i tankerne.

Du kan dele vores opslag på både Facebook & Instagram eller dele vores arbejde direkte her fra hjemmesiden.

Vi arbejder konstant på at indsamle information som kan bruges til det at være bæredygtig frivillig.

Det betyder, at vores team undersøger relevant information der er vigtig i denne sammenhæng. Vi diskuterer de forskellige dilemmaer der opstår, som når et bæredygtigt projekt, måske fokuserer for meget på omsætning. Dertil lytter vi til Jeres historier omkring vellykkede projekter, men også de tilfælde, hvor det hele bare var et skrækscenarie.

Vi er derfor meget interesserede i DIN historie. Vi er altid interesserede i den historie der endnu ikke er blevet hørt, så vi også kan blive klogere på bestemte steder, hvor vi ikke selv har været.

 

Har du derfor en historie i relation til emnet, som du ønsker at dele med os?

Så skriv endelig til os her eller på mail: info@ngopilot.org.

Ønsker du i stedet at blive en del af vores fantastiske team? Vi arbejder på højtryk og kan i høj grad bruge flere hænder.
Hvis du har viljen til at gøre en forskel mod voluntorisms mørke side, så kontakt os endelig her, eller send os en mail på info@ngopilot.org