HVORDAN KAN DU BIDRAGE?

Ved allerede at have taget dig tid til at besøge vores side, har du allerede bidraget til vores sag.

Mange tak!

Du kan gå skridtet videre og gøre en ekstra indsats for vores sag:

 

Du kan støtte vores forening og styrke vores stemme ved at blive medlem.

Vi har to former for medlemskaber. Du kan blive ordinært medlem på helt almindeligt vis, eller være frivilligt medlem, hvor du bidrager med din arbejdskraft til foreningen.

pexels-photo-97050.jpg

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, har du mulighed for at følge med i, hvad der sker på frivillig-rejsemarkedet.En opdatering med nye undersøgelser, workshops, eller hvis der sker nyt som du ikke vil gå glip af. For at sikre en positiv bæredygtig forandring.

Tak for din indsendelse!

 

At være ansvarlig frivillig i udlandet handler ikke kun om, hvad du ved, men også hvad du i fremtiden kan lære. Derfor opfordrer vi på det kraftigste at fortsætte med at blive klogere!

  • Ved at kigge på vores informationsindsamling har du en voksende samling af nyeste nyheder, anderledes vinkler og spændende undersøgelse der netop handler om det at være afsted.

  • Som en bibel indenfor det at være frivillig i udlandet, har Learning Service samlet al den information man måtte få brug for, i en komplet samling af de tanker og dilemmaer man står med som frivillig.

DSC01937.jpg
 
IMG_0105b.jpg

Vores vigtigste redskab til at ændre på uvidenheden omkring konsekvenserne ved frivilligt arbejde i udlandet, er ved at sprede budskabet. Ved at dele vores arbejde, styrker du vores stemme og bringer os tættere på en verden, hvor det bliver almindeligt set, at man altid har den bæredygtige del af frivilligt arbejde i tankerne.

Du kan dele vores opslag på både Facebook & Instagram eller dele vores arbejde direkte her fra hjemmesiden.

 

For at have forståelse for, hvad der sker på frivillig-rejsemarkedet, lytter vi hele tiden på de ting de frivillige fortæller. Det giver et godt indblik i hvad der sker gennem deres øjne og sætter det hele i perspektiv.

Vi er derfor meget interesserede i DIN frivillige historie. Uanset om den har været positiv og kørt direkte efter bogen eller i stedet været et eksempel på, hvorfor der er mangler på markedet, så er vi mere end klar til at lytte.

Du kan skrive direkte til os her, eller på info@ngopilot.org.

NGO-PILOT 12.jpg