top of page
IMG_0147_edited.jpg
FRIVILLIGT MEDLEM

Som frivilligt medlem, vil du have en central og vigtig rolle I udviklingen for NGO PILOT. I stedet for på traditionel vis at være ordinært medlem med kontingenter, bidrager du med din arbejdskraft, og er med til at skubbe vores forening frem i den rigtige retning, hvilket skaber en bæredygtig forandring på frivillig-rejsemarkedet.

 

Du vil som fortaler være med til at skabe din egen unikke rolle, der både understøtter variationen af timer der sættes af til foreningen fra dig som medlem, samt de opgaver og det ansvar som passer til lige netop dig.

 

Dertil vil vi til et udvalg af frivillige kunne tilbyde, at være med I pilotgruppen. Her vil du være med til at lægge en rød tråd I foreningens arbejde, og have et ansvar for dit eget område, hvor dine kompetencer kommer i spil.

 

Lyder det alt sammen spændende?

Udfyld vores formular, og vi tager det næsteskridt sammen.

Arbejdskultur / V tilbyder

Arbejdskultur

Vi ser os selv som nytænkende og ønsker at køre foreningen på en måde tilpasset til hver vores unikke natur. Det skal være lækkert at arbejde og med frie rammer. Det ses blandt andet I, at vores arbejde er digitalt uden fysiske rammer som giver plads til fleksible og individuelle foretrukne arbejdstider men også i vores ugentlige møder, hvor vi har velvære fast på alle agendaer. Derfor vægter vi på en positiv trivsel i foreningen, hvor vi kan reflektere over vores egne kompetencer, hvilken udvikling vi vil stå inde for og få skabt et frirum i, hvor vi alle er med til at skabe en positiv energi til hele vores team.

​Vi tilbyder

 

Din profil

  • Du har interesse i foreningens formål

  • Du vil vidensdele omkring foreningens formål

  • Du er dedikeret og er klar på udvikling

LEDIGE STILLINGER

Kreativ projektleder søges til kommunikation og medlemskontakt

Om rollen:

Vi er i gang med at skabe vores eget unikke nyhedsbrev, hvor vi gør det højt engagerende for medlemmerne og her udvikle på det lidt forældede nyhedsbrevskoncept. Vi skal have lavet det attraktivt, oplysende og det skal laves med lysten til kreativitet. Herefter vil du være leder for nyhedsbrevet og dets liv. Endvidere er det vigtigt at du har gode retoriske evner og derfor også kan være støtte for foreningens skriftlige kommunikation.

Dine arbejdsområder:

  • Nyhedsbrev ansvarlig (opsætning, håndtering og eksekvering)

  • Retorik (gennemlæsning af foreningens skriftlige materialer)

 

 

 

Rådighed:

Du har mulighed for at lægge min. fem timer ugentligt, evt. komme ind på kontoret til fysiske møder en gang imellem på vores kontor, i det innovative og grønne iværksætterhus (Greencubator) på Nørrebrogade.

Er det dig?

Send os en motiveret ansøgning samt CV til info@ngopilot.org

SoMe Manager søges til vidensdeling om frivillig-rejsemarkedet

Om rollen:

Vi søger en haj inden for marketing på sociale medier, der med en central rolle i vores formidling, skal dele vores vision og sprede vores budskab gennem vores to SoMe platform, facebook & Instagram. Du kommer til at bliver din egen leder og derfor opsætte en content-plan der vil vidensdele det arbejde vi laver i foreningen. Med videre vil du også stå for at dele de enkelte opslag og stories, hvorfor det er vigtigt du har styr på grafisk opsætning af opslag, kan disponere din tid over en længere periode, læse korrektur på opslag og sørge for at vores sider ser spændende og indbydende ud.

Dine arbejdsområder

  • Udarbejde contentplan til vores to SoMe platforme, facbook & instagram

  • Dele enkelte opslag og stories på sociale medier

  • Være en vigtig brik i vores vidensdeling, der indhenter informationer fra de øvrige medlemmer i foreningen

 

 

 

Rådighed:

Du har mulighed for at lægge min. fem timer ugentligt, evt. komme ind på kontoret til fysiske møder en gang imellem på vores kontor, i det innovative og grønne iværksætterhus (Greencubator) på Nørrebrogade.

Er det dig?

Send os en motiveret ansøgning samt CV til info@ngopilot.org

bottom of page