top of page
FOREDRAG

For at ændre på uvidenheden omkring konsekvenserne ved frivilligt arbejde i udlandet, tilbyder vi afholdelse af foredrag med fokus omkring dette emne.

Vi vil introducere deltagerne til problematikken og ansvaret ved at tage over landegrænser for at arbejde gratis,og give konkrete eksempler på projekter & oplevelser, der både giver et positivt & negativt eftertryk.

Vi kan komme ud til Jer som forening eller virksomhed og holde det foredrag, der tager Jeres situation som udgangspunkt.

IMG_0103.jpg
DET MED SMÅT

Denne aktivitet sikrer at du som frivillig bliver mødt med fokus på bæredygtigt frivilligt arbejde for dig,

for projektet og for lokalsamfundet.

 

​Foreningen NGO PILOT er uafhængig og samarbejder ikke med frivillig-projekter i udlandet, rejsebureauer eller NGOer. Derfor vil vores aktiviteter ikke være under indflydelse fra eventuelle interesser. De repræsenterer vores synspunkter & holdninger på projekter samt problemstillinger, så du bliver kloger på, hvordan du kan bidrage til et bæredygtigt udfald.

 

Grundet opbygningen af  rejsemarkedet for frivilligt arbejde, er der hverken efterspørgsel på eller resurser til en decideret validering af projekter. Og netop af denne grund er det vigtigt at vi hos NGO PILOT kan bruge vores viden og kompetencer, samt vores interaktioner med dig som potentiel frivillig til at lave det bedste vejledning, der har de mest bæredygtige udsigter.

bottom of page